Projectmanagement


Inhoudelijk sterke projectmanager


 


Boulevard Infra heeft jarenlange ervaring met projectmanagement in de civiele techniek en met name in de (binnen-)stedelijke infrastructuur. We begeleidden projecten voor het Rijk, gemeenten, provincies, projectontwikkelaars en aannemers.


 


Gestructureerde aanpak


Boulevard Infra staat voor een gedegen aanpak. We richten het projectmanagement daarom in volgens de Prince 2-methodiek. In deze methode ligt het complete project gestructureerd vast. Alle stappen zijn geformaliseerd en in elke projectfase wordt het projectplan geactualiseerd. De methode voorziet in een gedetailleerde documentatie, waardoor we altijd stevig grip houden op het project. Alle gemaakte afspraken liggen vast en dat zorgt voor heldere doelstellingen.


 


Technisch sterk


Boulevard Infra overziet altijd het complete project. Natuurlijk staat de opdrachtgever bij ons centraal, maar we weten als geen ander hoe we de belangen van verschillende stakeholders bij elkaar kunnen brengen. Zo maken we elk project tot een gezamenlijk succes. Onze managementkwaliteiten vullen we aan met stevige technisch-inhoudelijke kennis, opgedaan bij verschillende ingenieursbureaus. Dat betekent dat we niet alleen sterk zijn in processen, maar ook inhoudelijk kunnen meepraten over een project. Dat maakt het makkelijker om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen.